GaranciaTermékeinkre rendeltetésszerű használatuk mellett 3 hónap garanciát vállalunk a 151/2003. Korm. rendeletnek megfelelően.Ha az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, a vásárlástól számított 3 munkanapon belül kérjük jelezd telefonon +36 70 639 1485 vagy e-mailben info@avocada.hu. Amennyiben cserélhető a termék, küldünk helyette másikat vagy megtérítjük az árát.

Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges, ezért fontos, hogy azokat megőrizd. Kérdéses, illetve vitás esetben fenntartjuk a jogot arra, hogy- a vonatkozó jogszabályokkal összhangban- a hibásnak vélt terméket bevizsgáltassuk és annak cseréjéről 15 napon belül hozzunk döntést. Amennyiben a termék megvizsgálása után kiderül, hogy annak meghibásodása nem rendeltetésszerű használat következtében történt, úgy a garancia nem vonatkozik rá.

VÁSÁRLÁSTÓL VALÓ ELÁLLÁS JOGAA vevő jogosult a megrendelést követően követően 2 órán belül a vásárlástól elállni. Ezt az igényt kizárólag elektronikus levél útján jelezheti az info@avocada.hu email címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.Amennyiben a vásárolt termék nem nyerte el tetszését és 5 napon belül saját költségén visszaküldi, választhat helyette másik terméket vagy a termék árát megtérítjük.


avocada