Visszaküldés és visszatérítés

Hogyan működik a visszaküldés az AVOCADA-nál?

A bontatlan termékeket a kézhezvételtől számított 14 napon belül ingyenesen visszaküldheti. Ezen időszak után a visszaküldés már nem lehetséges.

Önnek jogában áll tizennégy napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási határidő tizennégy nap attól a naptól számítva, amikor Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik személy, aki nem a fuvarozó, átvette az utolsó árut, ill. kalap.

Elállási jogának gyakorlásához tájékoztatnia kell bennünket:

Avocada e. U / Soos Fruzsina

Schweizertalstrasse 39/3, 1130 Wien

info@avocada. at

Telefon: +43 6766519397

egyértelmű nyilatkozattal (pl. B postai úton vagy e-mailben küldött levél) a szerződéstől való elállási döntéséről. Használhatja a mellékelt elállási nyilatkozat mintát, amely nem kötelező:

én/mi (*) ezúton visszavonom a(z) vásárlására vonatkozó szerződésemet (*) következő áruk (*)/a következő szolgáltatás nyújtása (*) - Megrendelés (*) / átvétel (*)

-A fogyasztó(k) neve )

-a fogyasztó(k) címe

-a fogyasztó(k) aláírása (csak papíralapú közlés esetén) )

-dátum

(*) Húzd át, ami nem alkalmazható.

Az időszak azon a napon kezdődik, amikor Ön vagy az Ön által megnevezett harmadik fél, aki nem a fuvarozó, átvette az árut, vagy kalap. Az elállási határidő betartásához elegendő, ha az elállási jog gyakorlására vonatkozó közleményt az elállási határidő lejárta előtt elküldi.

Kérjük, használja a visszaküldési címkét a visszaküldéshez, és őrizze meg a postai feladószelvényt. A visszaküldési matrica használata nem „kötelező”, azaz nem feltétele a joga érvényesítésének, de leegyszerűsíti és biztosítja számunkra a folyamatot.

Eredményes visszavonás esetén haladéktalanul, de legkésőbb az elállás kézhezvételétől számított 14 napon belül meg kell térítenünk Önnek az Ön által teljesített befizetéseket és az üggyel kapcsolatban felmerült szükséges hasznos kiadásokat. a kilépésről szóló nyilatkozatot. A visszafizetést azonban megtagadhatjuk mindaddig, amíg vissza nem kaptuk az árut, vagy Ön nem igazolta, hogy az árut visszaküldték. A törlesztéshez ugyanazt a fizetési módot használjuk, amelyet Ön a fizetés feldolgozásához használt.

Ha kifejezetten az általunk kínált legolcsóbb normál szállítási módtól eltérő szállítási módot választott, nem jogosult az ebből eredő többletköltségek megtérítésére. Ön köteles az árut haladéktalanul, de legkésőbb elállási nyilatkozat benyújtásától számított 14 napon belül visszaküldeni részünkre (a feladás határidőn belül van), és az áru forgalmi értékének csökkenéséért kártérítést fizetni, ha ez az értékvesztés az áru tulajdonságainak és funkcionalitásának köszönhető, nem annak szükséges kezelése. A fogyasztó az árut ingyenesen visszaküldheti az Avocada e. U visszatérő vesék. Ha nem a visszaküldési címkével küldi el az árut, a fogyasztót terheli a visszaküldés közvetlen költségei.

A jelen rendelkezésben felsorolt ​​fizetéseken és a „különleges szállítások” esetén felmerülő további költségeken kívül az Ön elállása miatt semmilyen egyéb költség nem terheli Önt.

Az áru kiszállításakor az áru elvesztésének vagy károsodásának kockázata csak akkor száll át a fogyasztóra, ha az árut a fogyasztóhoz vagy a fogyasztó által megjelölt harmadik félhez szállítják, aki nem a karrier.

A fogyasztónak nincs joga elállni a szerződéstől:

a. Vevői specifikációk szerint vagy egyértelműen személyes igényekre szabott áruk.

b. Olyan áruk, amelyeket lepecsételve szállítanak ki, és egészségvédelmi vagy higiéniai okokból nem alkalmasak visszaküldésre, ha a plombát a szállítás után eltávolították.

 • 1. A bevallás regisztrációja

  Kérjük, a rendelés leadását követő 14 napon belül jelezze felénk, ha vissza kívánja küldeni a csomagot.

 • 2. Csomagolja be a tárgyakat

  Kérjük, gondosan csomagolja be a tételeket az eredeti csomagolásba (bontatlan!), és ragassza fel a visszaküldési címkét a csomagra – kérjük, távolítsa el a címkéket az eredeti küldeményről.

 • 3. Visszatérés

  Vigye be csomagját egy postára. A kiszállítás a mi költségünkön történik! A legjobb, ha megőrzi a visszaküldési szelvényt, amíg vissza nem igazoljuk.

 • 4. Kérje vissza a visszatérítést

  Miután jó állapotban (bontatlan, sértetlen) megkaptuk a visszaküldött terméket, ezt megerősítjük és feldolgozzuk a visszatérítést. A fizetési módtól függően 5 munkanapot vesz igénybe, amíg a pénz megjelenik a számláján.

Nem találja itt a választ? Vegye fel velünk a kapcsolatot személyesen.

Ez a lemondási szabályzatunk összefoglalása. Ha el szeretné olvasni a teljes szöveget, vagy nyitott jogi kérdései vannak, itt bármikor megteheti.